Új Kulcs-Üzlet fiók
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Az Általános Szerződési Feltételeket megismertem és azt magamra nézve kötelezőnek ismerem el.
Hírlevelet szeretnék kapni a Kulcs-Üzlettel kapcsolatban.
Mi történik regisztráció után?
Bizonyára felmerült benned a kérdés, hogy mi fog történni regisztráció után! Aggodalomra semmi ok eláruljuk Neked!
1.Belépés után add meg Céged adatait! Nem kérünk tőled sem bankkártyaadatok sem egyéb információt, csak annyit ami a NAV-nak szükséges a számlák sikeres adatszolgáltatásához!
2. Állíts be egy technikai felhasználót. Ennek lépéseiről ITT olvashatsz.
3. Ezután már csak annyi teendőd van, hogy használod a programot. Regisztrációt követően 14 napig ingyenesen használhatod korlátlanul a Kulcs-Üzletet. Viszont arra kérjük figyelj, hogy ez nem próba/ demo verzió, ez egy éles szoftver, amelyben a kiállított számlák adatszolgáltatása azonnal elindul a NAV felé.
4. A 14 nap lejárta után a program jelezni fogja belépés után, hogy lejárt az ingyenes időszakod és a további használathoz előfizetés szükséges. Az előfizetés a CIB Bank Zrt. által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, ahol első alkalommal meg kell adnod bankkártyád adatait.
5. Az Előfizetésed hónapját követő hónaptól minden soron következő hónap 1. napján kerül az Általad által megadott bankkártya automatikusan terhelésre a Havidíj összegével. Tehát innentől kezdve mi automatikusan levonjuk bankkártyádról a havidíjat.
További kérdésed van? Keress minket bizalommal!
info@kulcs-uzlet.hu

Figyelem!

{notext}
Művelet folyamatban...
Rendben